Hoog-laag bedden

Days hoog/laagbedden.

Uit de vele aanbieders van bedden en matrassen heeft Zorg- en Comfortwinkel Voorthuizen in de winkel een opstelling gemaakt met een hoog/laagbed, bijpassend nachtkastje en een wasbaar traagschuim matras. Deze representatieve en comfortabele combinatie past in elk interieur. Uiteraard zijn meerdere type bedden en matrassen verkrijgbaar.

Hoog/laagbed met houten fronten en 4-delige lattenbodem, houten neerlaatbare zijhekken. Alles uitgevoerd in een warme beukenkleur, gecombineerd met een metaalkleurig bedframe. Hoogte- en bodemverstelling door middel van vier elektrische motoren (twee ligvlak- en twee zijhefmotoren) en handbediening. Het geheel staat op vier afzonderlijk geremde wielen. Standaard uitgevoerd in bedmaat 90 x 200 centimeter. Andere maten op aanvraag. Inclusief links of rechts plaatsbare bedheffer. Het bed, inclusief motoren, is zonder gereedschap eenvoudig te (de-) monteren door middel van snelkoppelingen.

Het nachtkastje is uitstekend te combineren met het hoog/laagbed. Uitgevoerd in dezelfde beukenkleur als het bed. Met lade, kastje en uitklapbaar tafelblad met opstaand randje. Het nachtkastje is zowel links als rechts te gebruiken en staat op vier rolwielen, waarvan twee met remblokkering.

2017-03-02T15:43:42+00:00