Goed uitgerust naar bed

Het wisselen van een dekbedovertrek is door het groter worden van de bedden geen eenvoudige karwei meer te noemen: het neemt vaak nogal wat tijd in beslag voor alles goed en netjes ligt. En dan heb je ook nog kans dat het dekbed na een nacht helemaal verschoven is binnen het overtrek.

Met de Sofiben-dekbedden behoren deze ergernissen definitief tot het verleden!

Het speciale Sofiben rits systeem zorgt ervoor dat het verwisselen van een dekbedovertrek een fluitje van een cent wordt: u ritst het overtrek los, klapt het open, legt uw dekbed erin en ritst het weer dicht. Klaar! En mocht het na het slapen niet meer helemaal goed zitten, dan steekt u uw handen in de open splitten en trekt u het eenvoudig weer op zijn plaats.

Met dit systeem bespaart u niet alleen veel tijd, het wisselen kost u bovendien nauwelijks inspanning. Sofiben biedt u, vanuit haar uitgebreide netwerk in Nederland, Europa en zelfs buiten Europa, een ruim en modern assortiment stoffen, kleuren en motieven.

De dekbedovertrekken worden in opdracht van Sofiben op kleine schaal in Nederland gemaakt, van uitsluitend stoffen en ritsen met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw Sofiben dekbedovertrek.

De persoonlijke aandacht en de kleinschaligheid maken het mogelijk om uw persoonlijke wensen in vervulling te laten gaan en op deze wijze een heel persoonlijke slaapkamer te realiseren.

Door kleine producties wijzigt het assortiment snel, wij adviseren u ook om regelmatig de site te bezoeken.

Alle getoonde dekbedovertrekken zijn voorzien van een rits systeem Garantie op ritsen en op het naaiwerk.

U kunt bij ons in de winkel bestellen

2017-03-01T13:31:48+00:00